Společnost Wargaming oslavuje první narozeniny bezplatné hry World of Tanks na Steamu. Až do 23. 5. letošního roku se hráči mohou těšit na zajímavé aktivity a ikonický britský tank Cromwell B úrovně VI jako součást bezplatného balíčku Lightweight Fighter Pack (v hodnotě 17,99 eur).

Tank získá každý, kdo se do hry zapojí. Je jasné, že je dárek cílen zejména na nové hráče, kteří dosud World of Tanks nehráli. Součástí balíčku je 100% posádka s velitelem a 700 tisíc kreditů. Balíček je možné vyzvednout na Steamu do 23. 5. 2022.

V sekci mise v garáži najde každý hráč speciální výroční mise, které budou k dispozici až do konce akce. Misí je celkem pět a lze je plnit postupně. Tankisté budou po dokončení těchto misí odměněni celou řadou skvělých věcí a speciálními výročními žetony, přičemž odměny v podobě žetonů lze použít k nákupu různých výročních odměn, jako např: garážová místa, spotřební materiál, kredity, univerzální příručku pro posádky, 2D styl Flora a další. Kromě toho by hráči měli navštívit také herní obchod, protože tam na ně čeká balíček s překvapením.