Když tvůrci fantasy rogue-lite střílečky Witchfire z polského studia The Astronauts nedávno oznámili, že k zahájení předběžného přístupu dojde až začátkem příštího roku, slíbili také, že se v dohledné době dočkáme nějakých nových materiálů spojených se hrou. Ty mají nakonec podobu kolekce povedených kreseb, které mají na svědomí vybraní polští autoři a které byly v posledních dnech zveřejňovány na Twitteru.

Kresby vznikly při příležitosti oslav Halloweenu a jejich autory jsou konkrétně Grzegorz Przybyś, Mat Heldwein, Karol Duma, Paweł Niziołek, Aleksandra Skiba a Szymon Urban. Každý obrázek se přitom zaměřuje na trochu jiný styl, společným jmenovatelem je pak maskovaný hlavní hrdina Witchfire. Proto jsme dočkali i renderu hlavní postavy, který vývojáři z The Astronauts umělcům poskytli pro inspiraci jako součást balíku videí, renderů a informací o příběhu a herním světě.

Ačkoliv se styl a záměr jednotlivých kreseb často liší, každá z nich je víc než jasným náznakem toho, že Witchfire opravdu není veselý titul a že má minimálně z hlediska atmosféry a vizuálního zpracování herního světa rozhodně co nabídnout. O tom koneckonců svědčí i dosud vydané screenshoty a trailery, které autory vizuálně taktéž úchvatného detektivního kousku The Vanishing of Ethan Carter v žádném případě nezapřou.

Witchfire vyjde v rámci předběžného přístupu přes Epic Games Store začátkem roku 2023. V rámci vydání plné verze by hra měla být dostupná i na Steamu a na konzolích.