Dva měsíce se horlivě mluví o záměru společnosti AT&T prodat herní divizi Warner Bros. za 4 miliardy dolarů. Podle všech informací o významná studia měly zájem firmy jako Electronic Arts, Activision Blizzard, Take-Two Interactive a Microsoft, které navrhovaly 2 až 4 miliardy dolarů, ovšem bez licencí na Batmana nebo Harryho Pottera. Zaměstnancům se při těchto spekulacích jistě nepracovalo nejlépe, naštěstí si mohou oddychnout.

Jason Kilar, generální ředitel skupiny WarnerMedia, poslal zaměstnancům vysvětlení, a kromě jiného v něm napsal, že WB Games zůstanou součástí společnosti. Ba co víc, skupina otevřeně diskutuje o svých záměrech vytvářet zážitky pro fanoušky prostřednictvím her a jiných interaktivních zážitků. To automaticky neznamená, že se prodej nezvažoval. Jak se ale zdá, tak se plány změnily. Někdo rozhodl, že bude lepší si WB Games prozatím ponechat.

WB Games zahrnují vývojová studia jako Rocksteady Studios, NetherRealm Studios, Monolith Productions, Traveller's Tales nebo WB Games Montreal. Navíc koncem měsíce je v plánu velká show pod záštitou DC FanDome, na níž Warner Bros. ukážou své zbraně pro herní i filmový trh. Jistotou je plnohodnotné představení Suicide Squad od tvůrců Batman: Arkham Knight, nový Batman projekt od WB Games Montreal a pravděpodobně dojde na nové RPG ze světa Harryho Pottera, které už dříve bylo potvrzeno prostřednictvím uniklých záběrů.