Předešlá aktualizace do War Thunder přinesla slavné letouny JAS39 Gripen, Mirage 4000, Su-27 a F-15, zatímco bitvy na zemi obohatila o moderní tanky a prototypy jako Leopard 2A7V, VT-4A1, Challenger 3, T-90M, M1A2 SEP V2 TUSK II a Strv 122B+. Teď vývojáři chystají březnovou aktualizaci zaměřenou na maďarské letectvo a desítky dalších nových vozidel.

Maďarské letectvo ve War Thunder dostane technologický podstrom. V době druhé světové války byl tento stát vybaven převážně technikou německé výroby a po roce 1945 používal sovětskou techniku. To se odráží také ve hře. Vrcholným letounem je zde víceúčelový stíhací letoun JAS39C švédské výroby, který vstoupil do služby na počátku roku 2000.

Co se dalších vozidel týče, na seznamu je francouzské čtyřhlavňové protiletadlové dělo VTT DCA, britský víceúčelový vrtulník Wessex HU.5, japonská bitevní loď Mutsu a kolový stíhací tank Centauro RGO, který slouží v osobní gardě ománského sultána.

Podívejte se na video a obrázky.

War Thunder je bezplatná online akce s vojenskou technikou dostupná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Mac a Linux.