O tom, že BioWare pomálu startuje práce na čtvrtém díle RPG série Dragon Age, jsme vás informovali už před rokem. Na začátku prosince byl v rámci akce The Game Awards zveřejněn malinký teaser, který akorát definitivně potvrdil, že Dragon Age je na cestě. Vzhledem k tomu, že zpráva z léta přinesla slova o tom, že nové Dragon Age je spíše na papíře než v produkci, je minimalismus teaseru pochopitelný. Z tehdejšího rozhovoru pro VentureBeat navíc vzešlo, že Dragon Age je v plenkách a že se ho dočkáme nejdříve v roce 2021. O finálním názvu hry se taktéž ještě přemýšlí.

Potěší ale to, že produkce by měla začít nabírat na obrátkách. BioWare totiž vyvěsilo na internet inzeráty, ve kterých hledá posily do svého týmu včetně technického ředitele vývoje. Dále se poptávají lidi, co by zastali například post designéra či programátora. K tomu navíc přibyl zajímavý fakt ohledně multiplayeru, který by se v novém Dragon Age mohl objevit. Zmíněný post technického ředitele zahrnuje zmínku o zkušenostech s multiplayerem. 

O online elementech už před rokem promluvil šéf BioWare Casey Hudson, který tehdejší první zvěsti okomentoval slovy, že stále se bude jednat hlavně o příběhovou hru, v níž tyto elementy budou detailem. Jestli tím myslí DLC nebo nějaké eventy, těžko říct. 

Jediná potvrzená věc tak je stále stejná: nové Dragon Age je ve vývoji a vypadá to na next-gen titul.