Prioritou studia BioWare je ambiciózní sci-fi Anthem, jehož kvality budeme moci okusit na konci února příštího roku. Dá se logicky předpokládat, že i nějakou dobu po vydání se mu autoři budou věnovat s maximální možnou péčí, tedy pokud se nezopakuje fiasko jako Mass Effect: Andromeda, v jehož případě se od dodatečných prací daly ruce pryč. 

Podle dosavadních informací se dá říci, že zastávkou po Anthemu bude nové Dragon Age, o kterém se již ví, že se na něm dělá, byť je to zatím jediná známá informace. Podle vyjádření předního manažera BioWare Caseyho Hudsona je Dragon Age (4) stále spíše na papíře, než že by se dělalo už na něčem konkrétním. Hudson pro GameInformer sdělil, že tým stále přemýšlí nad tím, jak by hra měla vypadat. Jinak řečeno, na další Dragon Age si počkáme ještě hodně dlouhou dobu.

Minulost nové hry ze série Dragon Age už jednou započala, avšak skončila odchodem kreativního ředitele Mike Laidlawa. Toho času se nejednalo o nic velkého, ale už existoval malý tým, jenž na sequelu pracoval. 

Také je možné, že Mass Effect by mohl časem dostat znovu prostor. Momentálně je jeho pravděpodobnost na opětovnou existenci velmi malá, ale existuje.