Hororových her není nikdy dost. Daymare 1998 je horor, který byl silně inspirována klasickými hrami jako třeba Resident Evil. A pokud jste náhodou o hře ještě neslyšeli, tak v Daymare 1998 budete muset přežít z pohledu třetí osoby. Titul doprovázejí tvrdé survival mechanismy, díky nimž má být opravdu těžké zabít nepřátele. Hra má díky tomu vyžadovat strategický přístup k boji a hádankám. Kromě toho slibuje zajímavý příběh a odhalení hlubokých a temných tradic. Hráči budou muset přežít tuto noční můru, která má své kořeny v nostalgické době. Vyprávění je totiž plné přímých odkazů na popkulturu 90. let.

Daymare: 1998 se také může pochlubit příspěvkem bývalého člena studia Capcom, konkrétně herního artisty Satoshi Nakai (Resident Evil 0, Resident Evil Code Veronica), který pracoval na návrhu nestvůr, které vás budou strašit.

Daymare: 1998 je nezávislý survival horor, jenž právě vyšel na Steamu. K dispozici je i demoverze. Pokud by vám to náhodou nestačilo, existuje i modifikace, která hráčům umožňuje hrát za protagonistu Daymare 1998 v Resident Evil 2 Remake. Tento mod v podstatě nahrazuje Leona a Hunka Lievem. Stažení možné zde.

Později budou následovat PlayStation 4 a Xbox One verze Daymare: 1998.