Vikinský survival Valheim se v nové aktualizaci Hearth & Home zaměří na interiér budov. Vývojáři odhalili, že ve svém doupěti budete moci hromadit zlaté mince a vytvořit z nich pěkné i nepěkné hromádky – podle toho, kolik zlata máte. Bohužel, možnost plavat v trezoru po vzoru Skrblíka z Kačeřích příběhů v plánu není.

Dosud bylo možné zlato umístit do beden. Nyní bude možné si pořídit truhly a kolem nich postavit kupříkladu železné mříže, abyste svůj poklad zabezpečili.

Nová aktualizace se zaměří na nové funkce týkající se budování základny. K tomu se přidává ještě příprava jídla a zemědělství. Hráči se mohou těšit na nové stavební díly v podobě střechy a okenních poklopů, stojan na koření, stolek na maso a hrnce a pánve. V přípravě jsou nová jídla. Celkem více než deset receptů, pěstování cibule a nové dekorativní předměty, včetně nového nábytku.

Zaměstnanci Iron Gate Studios se po letní přestávce vracejí k práci a slibují další novinky, aby svůj survival hit Valheim nadále vylepšovali a zdokonalovali. Komunita mezitím doufá, že se tempo vývoje zvýší.

Vydání aktualizace Hearth & Home je naplánováno na třetí čtvrtletí letošního roku, tedy na září.