Vývojáři ze studia 10 Chambers během The Game Awards 2023 představili svou novou hru. Veteráni Payday v roce 2019 spustili kooperativní střílečku GTFO a teď přicházejí s techno-thrillerem Den of Wolves. Ten se soustředí nejen na přežití, ale také na přípravu loupeží.

Hra Den of Wolves je postavena kolem kooperace pro čtyři hráče. Odehrává se v techno-thrillerové budoucnosti ve městě Midway roku 2097, kde budete provádět firemní špionáž, sabotáže i atentáty. K dispozici budete mít různé technologické vychytávky.

Midway má být rušné srdce korporátní Ameriky, hlavní město kapitalismu, kde najdeme zastoupení každého korporátního subjektu. Tohle důležité místo má burzu a také neproniknutelnou bezpečnostní infrastrukturu. Samozřejmě pouze do doby, než se do toho vložíte vy.

Autoři plánují hru v průběhu času obohacovat novým obsahem. U něj by mělo stačit, že si ho koupí pouze jeden hráč v kooperaci.

S ohledem na to končí vývoj hororové střílečky GTFO. Dnes vychází finální aktualizace. Je nazvaná Rundown 8.0: Duality a ukončuje příběh, přináší řadu nových úrovní, nové zbraně, novou sadu misí a další obsah. Kromě toho je hra konečně dostupná na Steamu, kde si ji díky bezplatnému víkendu můžete vyzkoušet.