U příležitosti mezinárodního dne Hvězdných válek, který připadá na 4. 5., probíhá v Xbox Store výprodej Star Wars her. Se slevou až 75 % si můžete obohatit digitální knihovničku o různé tituly zasazené do předaleké galaxie. Bohužel zahrnuto není nejnovější kostičkové dobrodružství Lego Star Wars: The Skywalker Saga.

Začneme sadou tří her Star Wars od EA, která je zlevněna o 1607 Kč na 791,67 Kč (29,69 eur). Obsahuje vesmírnou střílečku Star Wars: Squadrons, akční adventuru Star Wars Jedi: Fallen Order v Deluxe Edition a střílečku Star Wars Battlefront 2 v Celebration Edition. Hry lze koupit také samostatně.

Dalším velkým balíčkem je Pinball FX3 - Star Wars Pinball Season 1 Bundle za 482,30 Kč (16,79 eur). Ten obsahuje Star Wars Pinball: Balance of the Force, Star Wars Pinball a Star Wars Pinball: Heroes Within. Za stejnou cenu je Season 2 Bundle se The Force Awakens Pack, The Last Jedi, Rogue One, Star Wars Rebels a Solo Pack.

Pokud toužíte po starších kouscích, tak v rámci zpětné kompatibility si na Xboxu One a Xboxu Series X/S můžete zahrát kousky z Xboxu 360. Ve slevě jsou LEGO Star Wars II: The Original Trilogy, LEGO Star Wars III: The Clone Wars, LEGO Star Wars: The Complete Saga, Battlefront 1 a 2, Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Kotor 2, Republic Commando, The Force Unleashed 1 a 2 i Knights of the Old Republic.

4th Star Wars Sale končí 4. 5. 2022.