Závěrečný díl Metal Festu vrcholí ve World of Tanks Modern Armor, tankové online hře bezplatně dostupné pro konzole PlayStation a Xbox.

Metalovou mánii ve hře zahájili mocní Sabaton, poté hřmění na Metal Festu přinesli Megadeth a nyní na pódium vtrhli Iron Maiden.

„Metal Fest WoTMA, pohlcující hudební událost ve hře, umocní svůj adrenalinový zážitek heavy metalovým dvojnásobným přídavkem, v němž se představí značkové tanky a respekt budící velitelé. Akce Metal Fest je extravagancí o třech dějstvích, přičemž v každém z nich se představí silná kapela. Sabaton vedl 1. dějství, Megadeth převzali pozornost ve 2. dějství a nyní Iron Maiden uzavírají masivní festival jako headliner 3. dějství,“ uvádí tisková zpráva.

Do 3. 10. tohoto roku nabízí Iron Maiden hráčům jedinečný hardrockový zážitek. Když se hráči vydají na cestu za zdoláním náročných etap, odemknou si spoustu exkluzivních odměn, které skutečně ztělesňují ducha Iron Maiden.

Plamenometný tank Senjutsu TO-55 (nazvaný podle posledního alba kapely) s motivem Iron Maiden přináší nepřátelům v bitvách druhé světové války ve hře poškození střílející ohněm. Ve stopách Senjutsu jde tank A Matter of Life and Death (AMOLAD), vozidlo z období studené války exkluzivně pro World of Tanks Modern Armor, které bylo navrženo speciálně pro tuto akci.

Kultovní představitel Iron Maiden Eddie se objevil jako 3D hrdina velitel, z jehož hrdelního vrčivého hlasového projevu má běhat mráz po zádech, když se do boje zapojí jeho zuřivost.

K dispozici je také galerie 14 různých Eddie 2D Standard Commanders, které můžete sbírat. Každý z nich je pečlivě navržen tak, aby vzdával hold Eddiemu, který se objevil na všech dosavadních obalech alb Iron Maiden.

Tankisté navíc pocítí horečku nadcházející bitvy díky rezonující síle dvou písní Iron Maiden, Brighter Than a Thousand Suns a The Writing on the Wall. Tyto metalové hymny se budou ozývat garáží jako triumfální předehra pro ty, kteří vlastní tyto epické tanky Iron Maiden.