Vývojáři z SFL Interactive a Gamujan nám představili svou arkádovou fotbalovou hru Street Power Football, ve které nás čeká „trochu“ jiný fotbal, než na jaký jsme zvyklí. Hra nabízí arkádovou hratelnost v kombinaci s atraktivním stylem a vysoce energickou akcí. Díky šesti odlišným herním režimům - Taneční Freestyle, 3v3 Street Football, Trick Shot, zápasy Panna Cage, Elimination a příběhový Become King - zažijete fotbal tak jako nikdy dřív.

Přidejte se k pouliční fotbalové legendě Seanu Garnierovi a postavte se fotbalovým freestyle velikánům na bláznivých hřištích po celém světě. Hrajte s nejlepšími hráči Street a Freestyle fotbalu na světě, jako jsou Liv Cooke, Melody Donchet, Soufiane Bencok, Daniel Got Hits, Raquel Benetti, Andrew Henderson a mnoho dalších. Hrajte se stylem a ohromte své soupeře různými triky. Naučte se ovládat ulice a využijte super síly k poražení konkurence. Zároveň si však nezapomeňte přizpůsobit svůj tým stylovou pouliční módou, vlastními emocemi a tetováními.

V neposlední řadě si k sobě přizvěte až další tři kamarády v lokálním multiplayeru nebo si zahrajte rovnou online. A také si během vaší výpravy po zápasech pouliční scény, včetně oficiální fáze mistrovství světa ve stylu Red Bull Street, užívejte skladby od interpretů Black Eyed Peas, DJ Snake a Snap.

Street Power Football vyjde na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC prostřednictvím Steamu v průběhu tohoto léta.