Konec devátého měsíce roku 2024 je v povedené off-road simulaci SnowRunner ve znamení již čtrnácté sezóny. Ta přináší dvě nové mapy v Rakousku, kde se budou hráči podílet na obnově rozsáhlého regionu zasaženého ničivými záplavami.

„Rakouští úředníci potřebují zrekonstruovat místní renesanční zámek a zahájit novou farmářskou sezónu,“ uvádějí vývojáři ze studia Saber Interactive. Dvě nové mapy jsou zasazené do rakouských alp a každá má čtyři kilometry čtvereční. V malebném regionu budete pomáhat obnovit zemědělství a turistický ruch rekonstrukcí historických zámků, dodávkou nezbytných věcí na renesanční slavnost, opravou mostů a údržbou infrastruktury pro místní farmáře.

K dispozici jsou čtyři nová vozidla: Earthroamer SW a Earthroamer LTI, nedocenitelná průzkumná vozidla vybavená nabušenými opravnými moduly, a dva výkonné všestranné traktory Futom 7290RA a Ankatra 1160, oba s ramenem na nakládání klád!

Dodatečný balíček Reap & Sow již vyšel pro PC, PlayStation a Xbox verze hry SnowRunner. Na Nintendo Switch se DLC dostane později. V Saber Interactive také vzniká nová off-road simulace RoadCraft. V té budeme dokonce stavět silnice.