Největší britský tým PlayStationu má velké ambice. Studio Firesprite se dva roky po akvizici Sony přestěhovalo do nových a honosných prostor v centru Liverpoolu, které se proměnily v supermoderní studio. Vybaveno je podle potřeb a vkusu týmu.

Nové kanceláře, které se nacházejí v budově z 19. století (dříve sloužila jako knihovna, muzeum či redakce), mají umožnit Firesprite stát se jedním z předních a nejkreativnějších studií v rámci rodiny PlayStationu.

Firesprite zaměstnává více než 250 lidí, kteří mohou pracovat v nové budově, stejně tak z domova. Loni ve spolupráci s Guerrilla Games vytvořili Horizon Call of the Mountain pro PlyStation VR2 a dle pracovních nabídek nyní chystají hororový survival postavený v Unreal Enginu 5 pro PS5 a PC. Přezdívat se mu má projekt Heartbreak a má být AAA.

Studio Firesprite bylo založeno v roce 2012 a skládá se z lidí, kteří pracovali v Psygnosis (série Wipeout). Tým od začátku spolupracoval se Sony a vytvořil The Playroom (2013), Run Sackboy! Run! (2014), The Playroom VR (2016), Air Force Special Ops: Nightfall (2017), The Persistence (2018 a 2020) a Horizon Call of the Mountain (2023).