Taktická týmová střílečka Valorant vchází do své druhé sezóny. To samozřejmě sebou nese řadu kosmetických prvků a možná pár dalších předražených skinů, ale hlavně se dočkáme nového módu: Deathmatch. To vše je již k dispozici. Najednou tak do hry přibývá nový mód, nový Battle Pass a očekávaná hrdinka Killjoy

Deathmatch bude naprosto rozdílný, než kterýkoliv jiný herní mód ve Valorantu. Půjde totiž naprosto proti všem pravidlům, která tato střílečka od Riot Games nastavila. Nebudou k dispozici žádné peníze ani žádné schopnosti. Free-for-all deathmatch vpustí do arény najednou 10 hráčů. Jejich cíl bude získat jako první 30 zabití, popřípadě zabít co nejvíce protivníků během šesti minut. Ve hře budou dynamické místa respawnu a hráči se budou oživovat po třech vteřinách od prohraného souboje s 8sekundovou nesmrtelností. Každý hráč si bude moct zvolit jakoukoliv zbraň chce, všichni navíc na sobě budou mít těžkou zbroj. Radar každých 5 sekund odhalí lokaci blízkých nepřátel a pokud někoho zabijete, tak z něj vypadne lékárnička. 

Přečtěte si také: Valorant má potenciál být králem FPS her, zatím je však pouze konkurencí

S druhým aktem samozřejmě přichází i druhý Battle Pass plný jak jinak než zajímavých kustomizačních prvků. Pokud vás jeho obsah zajímá, určitě se níže podívejte na nový trailer. Co však zajímá i hráče, kteří nejsou ochotni investovat své peníze, tak je příchod nové postavy. O příchodu inženýrky Killjoy jsme se “omylem” dozvěděli již minulý týden, dnes už si ji však můžete ve hře naplno vyzkoušet. A pokud vás zajímají její dovednosti, tak určitě zavítejte na náš předchozí článek, kde jsme se právě této postavě věnovali.