Možná jde o plánovaný únik, možná ne. Tak či onak se na světlo světa dostaly informace o nové postavě, novém agentovi, kterého brzy uvidíme v populární free-to-play střílečce Valorant. Po Reyně, která vyšla spolu se hrou na začátku minulého měsíce, se k nám dostává inženýrka Killjoy.

Ta si zakládá především na technice a její schopnosti rozhodně působí zajímavě. Celý popis omylem (?) unikl na oficiálním webu skrze nyní už nedostupný článek Enter Killjoy. Ten nejen popsal všechny Killjoyiny schopnosti - napsané jí samotnou jakožto in-universe článek - ale také je i ukázal pomocí videa.

To bylo poté nahráno uživatelem u/pika_chutp z Redditu na Imgur. A ukazuje všechny schopnosti v opačném pořadí než seznam níže - začíná se tedy ultimátní schopností až k Alarmbotovi.

Co si o nové postavě myslíte?

Přečtěte si také: Valorant má potenciál být králem FPS her, zatím je však pouze konkurencí

Oficiální popis Killjoy

OK Brimstone, četla jsem tvůj Návod pro začátečníky. Je to možná trochu dlouhé. Stačilo prostě říct: mějte mě v týmu!

Vím, že máš rád tu věc, kde křičíš do nebe, ale v mým případě je taktika důležitější. Takže bych ti ráda připomněla, jak to mám pořešené.

ALARMBOT

  • Vem a umísti bota, který půjde po hráči, jenž se opováží do jeho rozsahu. Když můj robotický přítel zabiják dojde k cíli, vyhodí toho idiota do vzduchu.
  • Alarmbot nejen, že dává poškození, ale také dočasně nechá svůj cíl dvojnásobně zranitelný vůči všem útokům. Drž tlačítko pro umístění, abys ho přivolal zpět.

TURRET

  • Někdy je dobré se usadit. Umísti věžičku, která střílí na nepřátele, jež vstoupí do jejího zorného úhlu o 180 stupních. Drž tlačítko pro umístění, abys ji přivolal zpět.
  • S touhle věžičkou můžu sama docela dobře ubránit nějaké místo, zatímco ostatní sledují místa, která já nemohu.

NANOSWARM

  • OK, mrkni na tohle. Hodíš granát. Jakmile dopadne, tak je potichu. Potom můžeš aktivovat Nanoswarm - roj nanobotů, kteří poškodí a rozbrečí nepřátele v blízkosti. Tohle prostě miluju!

LOCKDOWN

  • Tohle si budeš muset dobře načasovat, ale jakmile to zařízení spustíš, dokáže do zpomalit všechny nepřátele v okruhu na osm vteřin. Jo, můžou to zničit, ale já jich postavila spoustu.