Riot Games pro svou bezplatnou střílečku Valorant chystají novou aktualizaci se zajímavou mapou Fracture ve tvaru obřího písmene H. Sedmá mapa Valorantu obrací útočníky a obránce, nutí obě strany hrát trochu jinak, než jsou zvyklé. Objevují se názory, že Fracture bude noční můrou pro obránce.

Na mapě se nacházejí dvě místa s bombami, které jsou spojeny částí písmene H. Čekali byste, že uprostřed se budou spawnovat útočníci, ale ve skutečnosti je to naopak. Na Fracture obránci začínají uprostřed a opouštějí spawn, aby bránili místa na obou stranách. Útočníci mohou mezitím obklíčit obránce z obou stran. Naštěstí se lze z jedné oblasti do druhé přemístit pomocí ziplines.

Fracture nemá tak hezkou estetiku jako poslední mapa Breeze. Vývojáři tvrdí, že jde o první mapu s interaktivními objekty, ale už neříkají, co tím přesně myslí. Nová mapa obsahuje dvě zrcadlové verze reality, což je v podstatě kulisa pro příběh hry. Současně jde o vysvětlení, proč se v zápase mohou střetnou dvě verze stejného agenta.

Mapa Fracture do Valorantu dorazí v rámci aktualizace 3.05, kterou můžete čekat příští týden, konkrétně 8. 9. Vydání třetí epizody druhého aktu je naplánováno přibližně na 9. 9.