Ani pro únor není Sony ušetřena úniku her do základního tarifu PlayStation Plus. Vyzrazuje je opět Billbil-kun, který takto prozradil hry pro leden, prosinec, listopad, říjen, září...

Pokud bude mít i tentokrát pravdu, tak od úterý 7. 2. do 6. 3. 2023 si předplatitelé PS Plus Essential, PS Plus Extra a PS Plus Premium budou moci digitální knihovničku obohatit o OlliOlli World (PS5 a PS4 verze), Mafia Definitive Edition (PS4 verze) a Evil Dead: The Game (PS5 a PS4 verze).

Trojici her má doplnit ještě Destiny 2: Beyond Light (PS5 a PS4 verze), příběhový přídavek pro Destiny 2, jenž vyšel v listopadu 2020. Pozor, pro jeho hraní je nutné vlastnit Destiny 2.

Billbil-kun upozorňuje, že v některých regionech může být Mafia Definitive Edition nahrazena jiným titulem.

Připomínáme, že do 6. 2. 2023 můžete využít lednové nabídky a přidat si do knihovny Star Wars Jedi: Fallen Order (ve verzi pro PS5/PS4), postapokalyptickou onlinovku Fallout 76 (PS4) a příběhový Metroidvania titul Axiom Verge 2 (PS5/PS4). Více zde.

OlliOlli World je akční plošinovka, kde na skateboardu projíždíte prostředím a děláte nejrůznější triky. Přitom si užijete žijící a pulzující svět Radlandie a potkáte pestré postavy.

Mafia Definitive Edition je plnohodnotný remake české kultovní hry Mafia. Definitivní edice vyšla v září 2020, obsahuje český dabing a příběh, v němž se jako taxikář Tommy Angelo dostanete na vrchol mafie v rámci organizovaného zločinu v období prohibice.

Evil Dead: The Game je asymetrická multiplayerová hororová akce. Přijdou si v ní na své fanoušci kultovních hororů z 80. let. Ujmete se role drsňáka Ashe Williamse a jeho společníků. Pátý hráč se vžije do démona a musí přeživším zabránit ve zničení Knihy mrtvých. K dispozici má různé pasti, může vyvolávat nemrtvé služebníky i ovládat ostatní hráče. Ale nebojte, trumfy v rukávu má také čtyřčlenná skupina odvážných.