V dohledné době vyjde zběsilá akce z pohledu první osoby, ve které budete bojovat proti dinosaurům ve velice nebezpečném prehistorickém světě. Do něj jste byli za záhadných okolností přeneseni. Naštěstí máte k dispozici všelijaké moderní zbraně, včetně brokovnic, rotačního kulometu a granátometu.

Výsledkem je šílená a zběsilá akce ve stylu série Doom. Potíž je v tom, že Son and Bone chystá studio TeamKill Media, které vytvořilo nepovedenou mimozemskou střílečku Quantum Error, která kombinovala Dead Space, Prey či Doom. Kvůli tomu bych se raději na Son and Bone moc netěšil.

Kromě dinosaurů nechybí ani likvidace ufounů a dalších podivných tvorů. Hra má dokonce i příběh. Hrát budete za šerifa Sama Judge, který se jednoho dne snažil vypátrat známého banditu, jenž přepadl farmu a unesl místní obyvatele. Z nějakého neznámého důvodu jste však byli přeneseni do cizího světa, který obývají prehistoričtí tvorové a dinosauři.

„Stará škola se potkává s moderními mechanikami v intenzivní přehlídce rychlého pohybu, dvojitého skákání a švihání a máchání drapáky,“ uvádí tisková zpráva a láká na souboje s obrovským množstvím dinosaurů, od raptorů až po T-Rexe. Vypadá to, že se vývojáři snaží zaujmout šílenými nápady. Hra má vyjít velice brzy, jak hlásí nový gameplay trailer, na PlayStation 5.