Konečně se dozvíme datum vydání remaku Silent Hill 2? Šance je veliká. Společnost Konami nás totiž zve na další Silent Hill Transmission. Krátce na to pozvánku přidalo i polské studio Bloober Team, které na návratu druhého dílu psychologického thrilleru pracuje.

Silent Hill Transmission se uskuteční v pátek 31. května v jednu ráno našeho času. Předchozí prezentace se konala v říjnu 2022 a dočkali jsme se oznámení remaku Silent Hill 2, Silennt Hill F, Silent Hill Townfall, Silent Hill: Ascension a filmu Return to Silent Hill režírovaný Christophem Gansem. Souhrn tady.

Co můžeme čekat letos? Podle Konami se dočkáme herních novinek, detailnějšího pohledu na film a nový merch. Je dost velká pravděpodobnost, že bude oznámeno datum vydání remaku Silent Hill 2, jehož vývoj je v závěrečné fázi vývoje. Stejně je na tom film Return to Silent Hill. Ukázat se může také Silent Hill: Townfall od No Code a tajemný Silent Hill f, což je další hlavní díl série. Příběh nás zavede do Japonska 60. let 20. století. Hra je popisovaná jako krásná a zároveň děsivá.