Polský videoherní průmysl se stává dominantou nejrůznějších simulátorů. Po hrách, kde jsme si vyzkoušeli práci mechaniků, opravářů, uklízečů, řidičů kamionů nebo majitele čerpací stanice, přichází na řadu obor elektrikář.

U klientů v roli elektrikáře budete provádět nejrůznější činnosti. Čeká vás oprava, montování zásuvek, výměna žárovek, panelů, lišt, zástrček nebo lustrů. Do toho máme počítat také opravu nejrůznějších spotřebičů v podobě myček a ledniček.

Postupně budete kupovat lepší vybavení a modernizovat to staré, abyste snížili náklady na opravy a vydělali více peněz. K dispozici budete mít šroubováky, žebříky, multimetry, detektor zapojení, tester průtoku proudu, kleště pro odizolování kabelů a další.

Přečtěte si také: Úspěch Gas Station Simulatoru, na cestě je rozšíření zdarma a konzolové verze

Zkušenostmi, které získáte, odemknete nové dovednosti. Budete rychlejší, chytřejší a lepší. Připraveny budou také náhodné události, při nichž je důležité mít štěstí.

K vydání Electrician Simulatoru by mělo dojít pravděpodobně v příštím roce. V listopadu tohoto roku máme čekat demo. K hraní bude potřeba operační systém Windows 7 (64-bit), procesor Intel Core i3 3,20GHz / AMD Phenom II X4 955 3,2 GHz, 4 GB RAM, grafická karta GeForce GTX 560 / AMD R7-260X, DirectX verze 9.0c a 4 GB volného místa na disku.

V doporučených požadavcích se uvádí Windows 10 (64-bit), Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600, 8 GB RAM a GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580.