Odbojem ve Francii se hráči stanou v březnu, kdy na počítače a současnou generaci konzolí vyjde Classified: France '44. Jde o tahovou taktickou strategii ve stylu XCOMu.

Hra je inspirována nevyprávěným příběhem operace Jedburgh, spojenecké speciální jednotky, která byla vysazena do Osou okupované Francie. Tady se ujmete speciální jednotky složené ze spojeneckých komand a bojovníků francouzského odboje. S nimi vyrazíte na mise proti nacistům v rozsáhlé kampani slibující spoustu sabotáží a ničení. Ale pamatujte, čím větší chaos způsobíte, tím více na sebe upoutáte pozornost nemilosrdného Gestapa.

Classified: France '44 se pochlubí unikátním systémem morálky, kdy každý výstřel má vliv na váš tým a nepřátele. Vývojáři ze studia Absolutely Games (tohle je jejich první hra) doporučují strategický postup s tichým zabíjením a eliminací klíčových cílů. K dispozici bude více než 45 misí. Další si můžete vytvořit v editoru.

Classified: France ’44 vyjde 5. 3. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. V sousedním Slovensku vzniká podobná hra pojmenovaná Forgotten but Unbroken, která zaujme českým dabingem.