České studio SCS Software prozradilo nové podrobnosti o aktualizaci 1.39, která se blíží do American Truck Simulator. Její součástí budou speciální podvalníky určené pro přepravu těžkých nebo nadrozměrných nákladů.

Podvalníky mají nízkou světlou výšku, abyste s nimi byli schopni převést náklady až do výšky 12 stop, což tradiční podvalníky neumožňují. Vývojáři připravili řadu různých konfigurací těchto podvalníků. Navíc si budete moci koupit vlastní a přizpůsobit si je, například si zvolit barvu a příslušenství v podobě majáků, kloubové nápravy atd.

Přečtěte si také: České kamionové simulátory ukazují rozšíření Colorado, Iberia a tajný projekt

Lowboy Trailers najdete už brzy v původní hře American Truck Simulator i v dodatečných balíčcích Special Transport a Heavy Cargo, pro které jsou jako dělané. Po vydání aktualizace budete těžké a nadrozměrné náklady potkávat na svých cestách, tak dávejte pozor a nechte jim dostatek místa.

Při čekání na update se podívejte do galerie, kde najdete některé z podvalníků, jejich konfigurace i zajímavé náklady, včetně silničního válce, traktoru, lodě, bagru nebo kombajnu.

V rámci American Truck Simulatoru se sluší připomenout, že vozový park bude rozšířen o zbrusu nový kamion NEXT Western Star.