Prostřednictvím tříminutového gameplay traileru dostáváme možnost seznámit se s alfa verzí Forever Skies. Jedná se o akční survival se sci-fi tématikou od bývalých tvůrců úspěšných polských her jako Dying Light, Dead Island, Divinity Original Sin, The Division a Chernobylite.

Ve Forever Skies se vžijete do osamělého vědce, který se vrací na Zemi dlouho poté, co byla planeta zničena a vylidněna v důsledku rozsáhlé ekologické katastrofy. Ta učinila Zemi nehostinnou pro lidskou rasu. Dopady této událost způsobily dalekosáhlé změny a vytlačily lidstvo z ekosystému Země. V nové biologické rovnováze je planeta pokryta silnou vrstvou toxického prachu.

Na nehostinnou Zem se dostanete v hight-tech vzducholodi a pustíte se do průzkumu s cílem vytvořit podmínky pro přežití. Ve své vzducholodi najdete výzkumnou laboratoř, pracovní stůl, skleník, spíž a obytné prostory. Také musíte těžit cenné suroviny, abyste mohli vyrobit lék na záhadnou nemoc, jež postihuje hrdinu a jeho blízké tam, odkud pochází.

Hra vyjde na PC prostřednictvím předběžného přístupu na Steamu někdy během letošního roku. Později je v plánu na Xbox Series X/S a PlayStation 5.