Ze švýcarského města Tolochenaz k nám doputovala tisková zpráva společnosti 110 Industries, která se pochlubila podrobnostmi o akční hře Vengeance Is Mine. Vydání je sice naplánováno až na první polovinu roku 2024 pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, ale přesto si dnes můžeme o titulu udělat obrázek.

Projekt Vengeance Is Mine je popisován jako bojová mech akce. Vžijete se do Gabriela Jaegera, jenž byl brutálně popraven třemi cestovali v čase. Ti se vydali zpět do roku 1664, aby získali starou technologii, která jim umožní ovládat Deacon – opuštěné vojenské zařízení pohřbené pod ulicemi Nového Amsterdamu. Charles Jaeger, který nyní plně ovládá Deacon, shromáždí svoji hordu, aby se střetl se svým duchovním vůdcem Robertem Wrightem za horizontem prostoru a času. Jeho jediným problémem je Gabriel. Sotva se Gabriel dostal ven živý, ovládá prototyp mechobleku HYDRY a je připraven se pomstít.

Nemilosrdný boj zblízka bude rozšířen o mechaniku manipulace s časem, která má střetnutím dodávat fascinující náboj. Díky schopnostem mechanického obleku HYDRA bude mít hráč možnost zrychlit čas a objevit se u netušících nepřátel, stejně tak přetočit čas zpět, aby si upravil komba nebo se vyhnul smrti. Oblek HYDRA také nabízí energetickou střelnou zbraň, jež umožní čelit nepřátelům z dálky.

To vše a mnohem více má doprovázet zabijácký soundtrack s hudbou od Queen, Giorgia Morodera a Stefanie Joosten. Moroder a Joosten se poprvé spojili a využili svůj legendární talent k nahrání titulní písně pro hru, má jít o epickou skladbu.

Už chybí jen gameplay záběry.