Na herní trh zamířil nový hack & slash akční RPG titul Undecember, který je zdarma. Vyzkoušet si hru budete moci nejen na platformě Steam, ale i na vašich mobilních zařízení, které mají operační systém Android nebo iOS.

V této hře na vás čeká deset příběhových částí a mnoho úkolů a výzev napříč světem. Zavítáte do temných kobek, bariérové věže nebo trhliny do neznámá. Součástí hry jsou i kooperativní nájezdy.

K různým možnostem vybavení a kombinování schopností vás bude hra samotná vyzývat neustále, díky různým monstrům a bossům, na které je potřeba spolupráce různých technik pro správné poražení. Být neustále ve střehu, v pohybu a být připraveni rozsekat vše, co potkáte bude stále vaším hlavním úkolem.

Pokud se přihlásíte do hry ještě tento týden, získáte možnost účastnit se událostí, které jsou přichystané v rámci spuštění hry. Díky nim získáte mnoho zajímavých odměn, které vám dost ulehčí váš start.

Bohužel je Undecember plný mikrotransakcí, což hráči zejména na Steamu nelibě nesou a hodnotí kvůli tomu negativně. Jiní píšou, že jde o zdařilou PC verzi z mobilů, ovšem vývojáři by měli vyladit ovládání na klávesnici a myši.

Vyzkoušíte Undecember?