Jako každý správný hráč jistě znáte sérii her od Ubisoftu s titulkem „Assassin's Creed“. Tato herní série se stala pro obrovské herní studio ve Francii naprostou tradicí, přičemž každý druhý rok vychází nový díl. Ubisoft má trošku problémy s utajením informací, proto již víme, čeho se bude týkat nová připravovaná hra z této série.

Herní leaky (úniky informací) jsou již klasickou součástí video-herní branže, a proto se není ani čemu divit, že unikly důležité informace i tentokrát. O tomto kousku ze série Assassin's Creed se nesly spekulace už nějakou tu dobu, ale většina z nich byla nepravdivá. Tyto informace jsou ale potvrzeny. Nová epizoda se bude odehrávat ve starověkém Řecku a bude mít podtitul Odyssey. Pravdivost leaku utvrzuje vyfocený merch. Podobně se prozradilo i Black Ops 4, když slavný basketbalista zveřejnil fotku, na níž měl kšiltovku s logem Black Ops 4.

Zajímavostí je to, že nová epizoda bude pokračovat v tom, o co se pokoušel předchozí díl Origins. Zde se objevily základní prvky RPG her a toto pokračování přinese už i dialogový systém, ve kterém budete moct komunikovat s ostatními svou vlastní formou. Hrát budete moct jako mužská, ale i jako ženská postava. Protagonisté budou noví, nebude se jednat o Bayeka a Ayu z minulého dílu.

Nový díl by měl být vydán někde začátkem roku 2019. Máme se na co těšit. Určitě se dozvíme více informací na E3, takže se připravte na to, že při našich vysíláních se dozvíte nějaké nové informace o této sérii! 

Líbí se vám Assassin's Creed? Myslíte, že se tento díl podaří stejně jako Origins, nebo že zničí to, co minulý díl hezky započal? Nezbývá nic než čekat na nové informace.