Aktualizace:

Společnost Sony už výběr her potvrdila oficiálně. Vše zůstává stejné s původním únikem.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Tak dlouho trvalo, než se společnost Sony rozhodne oznámit hry v rámci PS Plus pro příští měsíc, že už jim seznam na sociálních sítích unikl.

Na nizozemské facebookové stránce PlayStationu se omylem předčasně objevil nyní už smazaný banner lákající právě na březnové hry tohoto předplatného, čehož si všiml například známý insider Nibellion na Twitteru. Ve výběru nejspíš většinu hráčů zaujme především Final Fantasy 7 Remake. U něho je ovšem nutné zmínit, že se bude jednat jen a pouze o verzi pro PS4. Pokud si hru nekoupíte klasicky a budete ji mít skrze PS Plus, nebudete si ji moci upgradovat na včera oznámenou verzi Intergrade (viz náš souhrn ze State of Play), která je jinak pro majitele hry zdarma. Místo toho si budete muset Intergrade koupit zvlášť za cenu 2119 Kč (80 euro).

Co se týče dalších nabízených titulů, tak pro PS4 je v nabídce ještě VR střílečka Farpoint a akční RPG Remnant: From the Ashes. Pouze pro PlayStation 5 je poté v nabídce 2. března/marce vycházející logická hra Maquette, verze pro PlayStation 4 součástí nabídky není.