Pro nejzajímavější tituly Nintendo vydává konzoli Switch ve speciálním designu. Nejnověji se tak stalo v případě Pokémon Scarlet a Violet, ale zájemci si mohli například koupit i speciální OLED Switch ve stylu střílečky Splatoon 3.

Podle nejnovějšího úniku chystá Nintendo také speciální variantu Switche OLED se hrou The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Dokazují to čtyři fotografie, které se objevily na Redditu. Pravděpodobně pocházejí z čínské továrny. Podobným způsobem unikl OLED Switch se Splatoonem 3.

Pro The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zvolila japonská společnost zlatou a bílou barvu. Na samotné konzoli/handheldu je ještě zelená část z loga, stejná je také na pravém Joy-Conu, na levém je zase bílo zlatá, zatímco na docku je celé logo.

Jak už se stalo zvykem, tak samotná hra součástí balení nebude. Tu si budete muset 12. 5. 2023 koupit samostatně.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild z roku 2017 je čtvrtou nejprodávanější hrou pro Nintendo Switch, dobrodružství Linka prodalo více než 27 milionů kusů. Pokračování Tears of the Kingdom je tak u hráčů hodně očekáváno a není divu, že Nintendo nabídne i Switch v designu titulu.

Fotky jsou také na imgur.com.