Další dřívější PlayStation exkluzivitou pro PC bude Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Kolekce vyjde 19. 10. letošního roku na Steamu a Epic Games Store, potvrdila dnes Sony a zveřejnila trailer, jenž láká na předobjednávku.

Kromě toho přicházejí detailnější systémové požadavky. Hry Uncharted 4: A Thief’s End a Uncharted: The Lost Legacy z kolekce budou na PC podporovat rozlišení 4K a ultraširoké monitory. Mezi grafické možnosti patří kvalita textur a modelů, stíny, odrazy, okolní okluze a další.

Pokud si chcete zahrát dobrodružství v rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu, musíte mít výkonný hardware: Intel i9-9900k AMD Ryzen 9 3950X, NVIDIA RTX 3080 (10 GB) nebo AMD RX 6800 (16 GB) a 16 GB. Kolekce má zabírat 126 GB a doporučuje se SSD. Další specifika níže.

Vývojáři ze studia Iron Galaxy uvádějí ještě vylepšené uživatelské rozhraní pro nastavení, přepracované uživatelské rozhraní, detekci a správu GPU a VRAM, automatickou pauzu, variabilní rychlost načítání, fotografický režim a podporu AMD Fidelity FX Super Resolution 2. DLSS od Nvidie zmíněno není, stejně tak není zmíněno zařazení do GeForce Now.

Samozřejmostí je podporovat klávesnice a myši, hrát ale můžete také na DualSense, DualShocku a dalších ovladačů.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection se bude prodávat za 49,99 eur na Steamu a 1319 Kč na Epic Games Store. Za předobjednávku na Epicu získáte Sullyho hydroplán jako kluzák do Fortnite. A těšit se můžete na české titulky.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection obsahuje vylepšené díly Uncharted 4: A Thief's End a Uncharted: The Lost Legacy. V prvním hrajete za Nathana Drakea a v druhém za Chloe Frazer.

„Hledej svůj odkaz a zanech svou stopu na mapě Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Prožij napínavý filmový příběh z dílny studia Naughty Dog a největší akční trháky této kultovní série. Objevuj ztracenou historii s charismatickými a současně osobnostně složitými zloději Nathanem Drakem a Chloe Frazerovou, kteří se smyslem pro zázraky cestují po světě a pronásledují neobyčejná dobrodružství a zapomenuté pověsti,“ uvádí Sony.