PŮVODNÍ ZPRÁVA: Ono se tak někdy trochu stane, že vám nevědomky ujede jedna věta a prozradíte něco, co ještě není zcela oficiální. Mluvíme o otevřené betě pro The Division 2, které bychom se před plnohodnotnou verzí hry podle všeho měli dočkat. Během streamu uzavřené bety totiž jeden host řekl následující, citujeme: "Některé bugy v uzavřené betě budou opraveny v otevřené betě." Záznam slov si můžete poslechnout v přiloženém odkaze zde.

Jestli Ubisoft prořeknutí potvrdí, je nyní otázka krátké doby. Kdyby na ni došlo (a vzhledem k tomu, že původní The Division také měl uzavřenou a poté otevřenou betu, bylo by to logické), dočkali bychom se jí někdy na přelomu února a března. 

AKTUALIZOVÁNO: Jeden den po informaci o, tipujeme, nechtěném vyřčení, že The Division 2 se dočká po uzavřené i otevřené bety, Ubisoft slova potvrdil. Děkuje za účast v první betě a oznamuje, že otevřená beta se bude konat pár dní před vydáním titulu, konkrétně od 1. do 4. března. Dá se předpokládat, že oproti svému předchůdci nic nového asi nepřinese, maximálně opravu určitých chyb.