Skotské studio Ruffian Games, které bylo založeno v prosinci roku 2008 ve městě Dundee, za svou existenci vytvořilo pouze tři hry: Crackdown 2, Kinect Playfit a Fragmental. Místo vývoje vlastních her se totiž tým specializuje na spolupráci s jinými tvůrčími celky. Může se tak pochlubit, že se podílel na Kinect Star Wars, Kinect Sports Rivals, Halo: The Master Chief Collection, Crackdown 3: Wrecking Zone (5v5 režim pro Crackdown 3) nebo Halo: The Master Chief Collection. Nyní se Ruffian Games vracejí k Rockstaru, s nimiž mají zkušenosti po Manhuntu nebo některých dílech Grand Theft Auto.

Nová spolupráce vyplynula z nabídky pracovních pozic. Ruffian Games hledají nové zaměstnance, kteří se budou podílet na připravovaných titulech Rockstaru. Jde především o inženýry na různé pozice. Zmíněna je zkušenost s tvorbou akčních her pro více hráčů. Může tak jít o nové tituly, ale i o porty stávajících her Rockstaru.

Internet mezitím přemítá o Grand Theft Auto VI a Bully 2. Ve hře je ale i návrat Manhunta, Maxe Payna nebo The Warriors. Já bych raději na nic nesázel a nechal se překvapit. Jen bych v této souvislosti zmínil, že jeden z bývalých zaměstnanců indické pobočky Rockstaru nedávno odhalil, že od června 2017 do března 2018 pracoval na Red Dead Redemption 2 a několik dalších, nespecifikovaných hrách. Jak vidno, v Rockstaru se neflákají a určitě chystají něco pro novou generaci konzolí PlayStation a Xbox.