Keiichiro Toyama je veterán mezi vývojáři Sony. Za sebou má úspěšnou kariéru, během které byl u zrodu herních klenotů jako je série Silent Hill, Siren nebo Gravity Rush. Tento známý herní režisér však nedávno opustil své dlouholeté působiště, aby s několika dalšími kolegy ze Sony začal tvořit nové Bokeh Game Studio. Vývojáři dlouho s ničím neotáleli a v rozhovoru s japonským IGN prozradili, na jakém titulu nově založené studio pracuje. Zdá se, že se můžeme těšit na klasický zážitek, pro který se Toyama stal v herním odvětví tak známý.

Uznávaný vývojář prozradil, že v současnosti pracuje na akční adventuře, která určitě osloví fanoušky jeho dřívější práce. Hra bude také obsahovat různé soubojové prvky a zaměří se na vyprávění příběhu v novém světě, inspirovaném jeho předchozími hrami z dílny studií Sony Japan Studio a Konami. Titul se svým zasazením a stylem bude více přiklánět k hororovějším hrám z jeho produkce. Inspirace z animovaného Gravity Rush tak bude zřejmě jen okrajová. Nicméně, nemá se jednat o hardcore hororovou hru, dotyční by rádi vytvořili mnohem širší zábavní zážitek.

Přečtěte si také: Tormentor od tvůrců Agony vás má šokovat sadistickou náplní

Keiichiro Toyama vytvářel hry pro systém PlayStation posledních přibližně 20 let. Tentokrát je však hra studia Bokeh Game Studio vytvářena pro PC, tvůrci by ji však moc rádi viděli na všech dostupných platformách. Nového titulu se však máme dočkat až v roce 2023. Jejich hra má být poměrně velká a v současné době se vývoj nachází teprve v rané fázi. Údajně začínají pracovat na tvorbě prototypů. 

Připomeňme stále čerstvé spekulace o novém Silent Hill. Údajně se do vývoje měla vrhnout sama Sony, která se dohodla s Konami. Na oficiální oznámení ale nadále čekáme. Někdo tvrdí, že titul dostalo na starost studio Bluepoint Games, jiní zmiňují japonskou divizi Sony. Tak uvidíme, zda je na tom něco pravdy.