Erotický horor Lust from Beyond, simulátor hasičů a boj o přežití v zamrzlé krajině. To jsou novinky, které nám oznámila firma Movie Games prostřednictvím Davida Jaffea, člověka zodpovědného například za God of War a Twisted Metal.

LUST FROM BEYOND

S tímto erotickým hororem už jsme mohli přijít do kontaktu, kdy po pár odkladech vyšel 11. března 2021 na PC. To není žádná novinka. Můžeme se však těšit na novou verzi hry, která bude disponovat vylepšením kvality a vývojáři opraví některé chyby. Velkým skokem vpřed je rozšíření hráčské základny. Lust from Beyond: M Edition totiž vychází i na konzole. Ve hře se dostanete do kůže Victora Hollowaye, mladého majitele antikvariátu, který mívá lucidní sny. V těch navštěvuje tajemný mimozemský svět. Rozhodne se zajít za psychologem. Z toho se ale vyklube vůdce rádoby viktoriánského kultu fanatiků, kteří pořádají krvavé orgie ve snaze uctít záhadného boha rozkoše.

Fire Commander

Další hrou v pořadí je hasičský simulátor Fire Commander. Dostaneme na starost jednotku superhrdinů reálného světa – hasičů. Postavíme se silám přírody, které nás dostanou do kolen a bude jen na nás, kolik životů se nám podaří zachránit. Kromě naší jednotky na naše bedra padne i správa hasičské stanice.

Winter Survival Simulator

Přečtěte si také: Valiant Hearts: Coming Home má zamířit na PC a konzole

Tato hra nebude úplně typickým survival titulem. Našim cílem nebude přežít co nejdéle, ale dostat se z kritické situace a zachránit se. Na dlouhou cestou za pomocí se bude třeba řádně připravit. Pomůže nám sběr zásob po předchozích dobrodruzích, lov zvířat různými způsoby, vaření, ale i stavba úkrytu. Po zavolání pomoci ještě nemáme vyhráno. Musíme počkat na jejich příjezd a to může být otázka i několika dní.