Svérázného a často nechutného Trevora jste v příběhové části Grand Theft Auto V buď milovali, nebo nenáviděli. Spousta hráčů k němu měla odpor. Přesto jeden ze tří přídavků se měl zaměřit právě na něj.

O rozšíření jsme se dozvěděli na konci minulého roku z velkého úniku zdrojového kódu. Hráči v něm našli pozůstatky zrušeného dodatečného obsahu, včetně agenta Trevora. Herec Steven Ogg čerstvě potvrdil, že v Rockstaru opravdu probíhala práce související s tímto DLC.

Ogg dokonce natáčel části této expanze. Trevor měl spolupracovat s federály a být v utajení. Herec tuto verzi Trevora popsal jako Jamese Bonda. Jen s tím rozdílem, že je to stále Trevor, průšvihář a břídil, ale dělá vše, co může.

„Natočili jsme nějaké věci a pak to vyšumělo a oni se k tomu nikdy nevrátili,“ dodal Ogg v rozhovoru pro Loadout. Příběhová rozšíření byla zrušena a Rockstar se začal plně soustředit na GTA Online. Multiplayerová část byla velice populární a ve studiu v ní viděli největší potenciál. Součástí dřívějších plánů měly být ještě přídavky nazvané Zombie Apocalypse a Alien Invasion. Ty, jak vidno, měly být šílenější než Trevor jako 007.

Fanoušky GTA může rovněž mrzet, že nikdy nedošlo k vydání videa ze zákulisí vývoje. Ned Luke prozradil, že při jeho práci celou dobu běžela dokumentární kamera. Luke daboval Michaela a nahrával i motion capture (snímání pohybu). Natočené záběry ale Rockstar nikdy nepoužil. Třeba se k tomu někdy vrátí, i když teď myslí na Grand Theft Auto VI, vyjít má v roce 2025 na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Trevor se objevil i v GTA Online