Po dvou měsících ticha se nám připomněla hra Torchlight III, která byla na začátku letošního roku oznámena. Společnosti Perfect World Entertainment a Echtra Inc. se po zpětné vazbě od testerů rozhodly změnit svůj záměr a místo masivně multiplayerového hack and slash RPG titulu Torchlight Frontiers, který by vyšel bezplatně a vydělával na prodeji kosmetických předmětů, se vrhli do vývoje Torchlight III. Ten je více podobný původní sérii.

Dnes se podíváme na novou postavu pro boj na dálku. Jmenuje se Sharpshooter a je odhodlaná vyhrát každou bitvu za pomoci svých úžasných dovedností a samozřejmě zbraní.

Sharpshooter se mimo jiné vyznačuje svou mazaností a ochotou porušovat pravidla, aby „přežila hordy stvoření běžících nekontrolovatelně v každém z rozmanitých biomů hry.“ Svým lukem či puškou zvládá odstranit nepřátele i na pořádnou dálku, a navíc lze její schopnosti různě vylepšovat. Například ji tak naučit pár špinavých triků nebo odemknout regeneraci vzácných nábojů. Sharpshooter se tedy zařadila k již dříve ohlášeným třídám hrdinů včetně magického Dusk Mage, mechanizovaného Forgedta a Railmastera.

Nová postava byla představena zatím pouze menšímu množství lidí v rámci uzavřené alfa verze hry. Hráči na celém světe si ji budou moc vyzkoušet prostřednictvím Steamu až v létě, kdy Torchlight III vychází.