Už koncem roku 2021 na The Game Awards 2021 byla představena akční adventura zaměřena na opomíjenou Wonder Woman, ale kromě teaser traileru jsme o zajímavé hře od tvůrců Middle-earth: Shadow of Mordor a Middle-earth: Shadow of War ze studia Monolith Productions nic neviděli. To se dnes možná změnilo, máme tady artwork.

Tenhle artwork se objevil na LinkedIn profilu Jamese Philipa Gentileho, senior MoCap Supervisora v Monolith Productions. V současné době nebylo potvrzeno, že jde o koncept ze hry samotné, ale je to dost pravděpodobné. Už jen kvůli tomu, že od té doby Gentile obrázek změnil.

Na obrázku vidíme Wonder Woman alias princeznu Dianu. V ruce drží ikonické laso a vedle ní je amazonská bojovnice s mečem a štítem, zatímco na druhé straně voják. Žena drží v ruce samopal a na sobě má brnění.

Wonder Woman bude mít otevřený svět a využit bude systém Nemesis. „Díky systému Nemesis si hráči vytvoří hluboké vztahy s nepřáteli i spojenci,“ hlásí tisková zpráva.

Artwork byl na profilu vývojáře nalezen krátce před začátkem Gamescomu. V Kolíně nad Rýnem se ale Wonder Woman neobjevila, tak uvidíme, kdy se dozvíme více informací. S hrou mají pomáhat zaměstnanci studia WB Games Montréal, kteří naposledy vytvořili Gotham Knights. To je zřejmě důvod, proč z týmu odešlo více klíčových lidí.