Jsou to téměř tři roky od vydání základní hry The Sims 4 pro PC a Mac. Za tu dobu jsme měli možnost stát u zrodu kolem 20 datadisků ať už se jednalo o kolekce, dodatky či herní balíčky. Hra již nabízí spoustu možnosti, ovšem stále má své "Mouchy" o které hráči stojí už od samého začátku, jako například mazlíčci, či počasí nebo cestování do jiných koutů simíkovského světa jako tomu bylo i ve všech 3 předchozích dílech této herní série.

To by ale nebylo EA a studio Maxis, které za zrodem simíků stojí, aby nevymysleli něco, co každému vytře zrak, ať už pro někoho v dobrém a pro někoho zase špatném slova smyslu.

A přesně z tohoto důvodu bylo nedávno oznámeno, že nejnovější díl simíků bude možné si zahrát i na konzolích jako Xbox One či Playstation 4. Podrobnější informace zatím nejsou známe, kromě data vydání hry právě na tyto konzole. Hru je již teď možné si předobjednat na e-shopech a datum vydání je naplánováno na 17. listopadu tohoto roku. Pokud si hru předobjednáte, získáte k tomu kolekci Perfektní patio, která vám stejně jako na PC umožní pořídit si vířivku a další věci spojené s bazénovými večírky.

Hráli jste někdy simíky na jiné platformě než na PC? A co si o vydání hry pro konzole myslíte, je to krok správným směrem? Napište dolů do komentářů.