Těžební sandboxové dobrodružství The Lord of the Rings: Return to Moria se rozšíří na Steam a Xbox Series X/S. Nové platformy doprovodí velká aktualizace, která přidá řadu často požadovaných funkcí, včetně cross-playe až pro 8 hráčů, nové výbavy a tlačítka pro pozastavení hry v singleplayeru.

The Lord of the Rings: Return to Moria bude na Steamu a Xboxu Series X/S dostupné od 27. srpna/augusta letošního roku. Loni na podzim titul vyšel na Epic Games Store a PlayStation 5.

Velký update se jmenuje Golden a ke stažení bude ve stejný den. Důležitou novinkou je režim Sandbox. V něm můžete prozkoumat procedurálně generovanou Morii podle vlastního uvážení. Díky procedurálnímu generování se každá výprava může výrazně lišit. Tenhle mód by si ale měli vybrat pouze ti, co už Return to Moria znají, protože tutoriál je tady minimální. Dříve byl Sandbox dostupný jen v beta verzi na Epicu.

Díky hraní napříč platformami s podporou až 8 hráčů můžete využít maximální těžební potenciál a vyrábět jako nikdy předtím. Novinkou jsou také další recepty, zbroje, zbraně, části budov nebo dekorace.