Společnost Nacon se při své dnešní prezentaci pochlubila detailnějšími informace o dříve avizovaném survivalu z universa Terminátora. Hra se jmenuje Terminator: Survivors a vyzve nás, abychom přežili v otevřeném světě, který zpustošil Soudný den.

„Od takřka úplné likvidace lidstva uplynuly čtyři roky. Skutečný průběh událostí je stále neobjasněn. Vylézáte ze svého úkrytu, abyste se pokusili vybudovat základy společnosti ve světě, který udělá vše pro to, aby z povrchu Země odstranil vás i zbytky civilizace. Na území kolem sebe musíte sbírat materiál, informace, ostatní přeživší a klíčové zdroje. Jedině díky tomu budete schopni se svými druhy budovat nový domov,“ uvádí tisková zpráva.

Bránit se budeme proti strojům Skynetu, které nám jdou po krku. „Nic necítí. Nikdy se nezastaví. A před ničím. Mají jediný cíl: Vymazat veškeré stopy lidstva. Sami, nebo v rámci skupiny čtyř lidí veďte lidské povstání z popela a odhalte pravdu za bombami, Skynetem a hrozbou Terminátora.“

Důležité bude také nalézt ostatní přeživší, abychom společně s nimi budovali domovskou základnu. Pochopitelně nemohou chybět legendární filmové postavy.

Terminator: Survivors bude od 24. října/októbra dostupný v předběžným přístupu na Steamu. Později vyjde na PlayStation 5 a Xbox Series X/S.