Open-word zombie akce Dying Light z roku 2015 se dočkala významného vylepšení pro PlayStation 5 a PlayStation 4 Pro. Aktualizace pro Xbox Series X, Xbox Series S a Xbox One bude následovat.

Patch, který vychází sotva měsíc po vydání Dying Light 2: Stay Human, přináší tři výkonnostní režimy pro PS5 a optimalizaci pro PS4 Pro, která zajistí, že hra si udrží stabilních 30 snímků za sekundu.

Po nainstalování aktualizace si na PS5 můžete zvolit Performance režim, jenž zapne první Dying Light v rozlišení 1080p při 60 snímcích za sekundu. Balanced je v rozlišení 2560 x 1440 (QHD) při 60 snímcích a High-Resolution je pro ty, co chtějí rozlišení 4K, ale pouze při 30 snímcích.

Aktualizace bude brzy dostupná také pro konzole Xbox. Majitelé Xboxu Series X se mohou těšit na stejné výkonnostní režimy. Naopak u Xboxu Series S budou k dispozici pouze varianty Performance a High-Resolution. První je v rozlišení 1080p při 30 snímcích, zatímco druhý v rozlišení QHD při 30 snímcích. Tyto možnosti se dostanou také na Xbox One X.

Kromě toho Techland slíbil, že na cestě je nová aktualizace pro Dying Light 2.