Každá Far Cry hra obsahuje easter eggy nebo šílené zbraně. V tomto článku se dozvíte o misích, které nejsou lokalizovány na mapě a také o zbrani z jiné dimenze, kterou můžete ve hře získat.

Jako první stojí za zmínku Magnopulser, což je zbraň, kterou můžete odhazovat zvířata nebo vozidla a nechávat explodovat nepřátele. Pokud si ho přejete získat, musíte zajít do Johnovy oblasti a poté najít Parkerovy Laboratoře. Tam na vás bude čekat Larry, což je konspirační šílenec, který se snaží teleportovat do alternativní dimenze. Poté, co u něj splníte 3 krátké mise a Larry se úspěšně teleportuje do jiné dimenze, získáte právě zmíněný Magnopulser, se kterým si užijete opravdu spoustu zábavy.

Jako další na seznamu je tajná mise Blood Dragon, která je odkazem na Far Cry 3. Po dohrání mise s názvem „Quiet on the Set“ se musíte vrátit na místo kde se mise nacházela a vejít do jeskyně. Pro její dokončení musíte zabít nepřátele různými způsoby, například plamenometem nebo granátometem. Blood Dragon je jedna ze tří tajných misí, které jsou potřeba pro dokončení hry na 100%. 

Druhá tajná mise se nachází v Johnově regionu, pokud ji chcete aktivovat stačí začít střílet do obrovského nápisu "YES", který jde vidět prakticky z jakékoliv části mapy. Poslední mise je ve stylu prepperské skrýše, v horní části Whitetail Mountains můžete narazit na nabouraný náklaďák. Poté se musíte dostat na vrchní platformu útesu a najít klíč.

Pokud máte dokončené všechny ostatní mise a výzvy, měli byste mít Far Cry 5 dohranou. Podařilo se vám někdy dohrát hru na 100%?