Jaká bude další kolekce pro The Sims 4? Tak o tom teď rozhoduje komunita v anketě. Vybrat je možné styl oblečení i architekturu. Motivy, které zvítězí, se v budoucnu objeví ve výbavách.

V prvním části průzkumu hráči vybírají oblečení. Na výběr je duhový styl plný barev a gotická móda. V druhém se potom rozhodují o architektuře: středověký hrad vs. supermoderní futurismus.

„Jedná se o hravou estetiku s nostalgickými mladistvými prvky a výraznými barvami. Obejměte své vnitřní dítě a oblékněte své Simíky do pestrobarevných a výrazných vzorů,“ popisuje duhový styl EA.

„Zvedne se vám žaludek pokaždé, když vidíte jasně růžový svetr? Výborně. Dejte průchod své temnější stránce a zvolte si gotickou módu. Vylaďte svým Simíkům styl v odstínech černé, a to od hlavy až k patě. Díky moderní síťovině a krajkám, dramatickému tmavému líčení a drsnému příslušenství rozhodně vyniknou.“

„Příkopem to začíná! Přikopněte tedy svůj hlas středověkému hradu, pokud si chcete udržet všechny dotěrné sousedy hezky daleko od těla. Vybudujte si celou pevnost pomocí nejrůznějších prvků, jako jsou cihlové zdi, cimbuří a okna z katedrálního skla zasazená ve starém kamení! Bude to váš vlastní hrad za dalekými horami a řekami.“

„‘Budoucnosti se dočkáte už dnes!‘ Pro supermoderní futurismus hlasujte v případě, že vás inspiruje výjimečná architektura složená z elegantních kovových exteriérů a zářivých doplňků, které skvěle poslouží k vystavění simíkovské domovské základny na mimozemských planetách.“

Ani jeden snímek neodráží skutečnou podobu finálních objektů ve hře. Hlasování bude ukončeno 21. 5. 2023. V současné době není stanoveno, kdy by se vítězové v The Sims 4 objevili. Nicméně komunita by chtěla plnohodnotný přídavek se středověkým prostředím.

The Sims 4 je free-to-play na PC i konzolích. Přídavky a dodatečné balíčky jsou za peníze a hra nedávno překonala 70 milionů hráčů.

Do čtvrtka 18. 5. si můžete na Epic Games Store bezplatně vyzvednout Daring Lifestyle Bundle. Obsahuje Jungle Adventure, Luxury Party Stuff a Fashion Street Kit.