Důležitou součástí světa Destiny je překvapivě jídlo. Možná to netušíte, ale velká řada pokrmů, na kterých si postavy ve hře Destiny a Destiny 2 pochutnávají, jsou součástí mnohem většího příběhu. Tak například Spicy Ramen má svůj vlastní quest v Destiny 2, v jiném úkolu jste zase měli k dispozici malé koláčky Gjallardoodles a jako halloweenskou výslužku jsme si odnesli celer místo bonbonů od oblíbeného kazisvěta Erise Morna

S ohledem na to se spojili tvůrci herní série Bungie, nakladatelství Insight Editions a spisovatelka Victoria Rosenthal a dohromady začali pracovat na kuchařce inspirované pokrmy ze světa Destiny. Kniha má 208 stránek a každý recept přináší instrukce včetně grafiky, která vede fanoušky k vlastnímu kuchařskému dobrodružství. Bungie nám rovnou dalo k dispozici i pár receptů, abychom si je mohli rovnou vyzkoušet.

Destiny: The Official Cookbook bude k dostání 4. 8. 2020 za 35 amerických dolarů, popřípadě za 26,89 dolarů, pokud máte známého v Americe, který vám ji přeobjedná na Amazonu.