Na internetu najdete celou řadu bláznivých vítězství v multiplayerových hrách. Do pomyslného žebříčku těch nejzvláštnějších se čerstvě dostala streamerka Bre Eazyy. Ta s hráči Call of Duty: Warzone 2.0 nebojovala, místo toho se stala řidičkou Uberu a nabízela jim svezení ve svém autě. Takhle se jí dokonce podařilo vyhrát zápas, aniž by někoho zabila.

Jak můžete vidět v záznamu streamu na Twitteru, Bre Eazyy informovala ostatní hráče pomocí hlasového chatu a při jízdě po mapě potkala další přátelské taxikáře. Že by se jednoho dne z Call of Duty stala pacifistická hra?

Streamerka se úspěšně vyhýbala boji, a nakonec zůstala v zápase s jediným hráčem. Tomu nabídla pěstní souboj. Soupeř nereagoval a začal střílet jejím směrem. Bre se bránila, nepřítele ovšem zabil oblak jedovatého kouře, jenž se během zápasu postupně šířil oblastí.

Call of Duty: Warzone 2.0 je bezplatná multiplayerové střílečka, která byla spuštěna 16. 11. tohoto roku pro PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Pět dnů po vydání měla hra více než 25 milionů hráčů. V Activisionu jsou jistě nadšeni. Jen na Steamu statistiky ukazují, že se ve hře potkává téměř půl milionu hráčů denně.