O konzolové verzi real-time strategie Iron Harvest se už nějakou dobu mluví. Naposledy bylo vydání pro konzole PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S naplánováno na konec letošního roku. Nyní jsme se dočkali přesného termínu, který je stanoven na 26. 10., což už je relativně blízko. Je tu ale jeden háček. Kompletní edice hry Iron Harvest byla oznámena pouze pro novou generaci konzolí. Zůstává tedy otázkou, zdali titul na starou generaci konzolí vůbec dorazí.

V rámci Iron Harvest Complete Edition se můžete těšit na veškerý obsah, který byl do hry od jejího vydání přidán. Kromě základní hry na vás tak čeká i rozšíření Rusviet Revolution přidávající novou kampaň a rozšíření Operation Eagle, ve kterém na vás čeká nový hratelný národ Usonia a letecké jednotky.

Titul vyjde ve stejnou dobu jako další bezplatná aktualizace. Ta s sebou přinese novou mapu pro multiplayer, obrané budovy a úpravy pro hru samotnou. Ke konci traileru studio King Art naznačuje novinky, které můžete ve hře očekávat v průběhu příštího roku. Mezi nimi je například nová světová mapa a scénáře.

Díky strategii Iron Harvest se můžete ponořit do alternativní reality roku 1920 a dále. Fanoušci deskových her ji mohou znát z deskové hry Scythe, která tuto alternativní realitu z mysli Jakuba Rozalskiho dosti zpopularizovala. První světová válka zde proběhla trošičku odlišně a došlo tak k velkému technologického pokroku. Proti sobě stojí tři velké mocnosti – Polania, Rusviet a Saxony. Ty do boje vysílají kromě klasických bojových jednotek také obrovské dieselpunkové mechy, kteří jsou pro Iron Harvest ikoničtí.

Iron Harvest Complete Edition vyjde 26. 10. pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Čekat na vás budou čtyři příběhové kampaně, 12 hratelných hrdinů, 18 multiplayer map, přes 30 misí a online kooperace.