Dneska je pro fanoušky Star Wars velký den. Takzvaný May the Fourth přinesl i speciální oznámení pro majitele skvělého akčního Star Wars Jedi: Fallen Order.

Update 1.09 totiž přinesl dlouho očekávané arénové zápasy i možnost New Game+, respektive New Journey +.

Meditation Training vám dovolí si zabojovat proti nepřátelům v dvou různých módech. Combat Challenges jsou velmi těžké přednastavené výzvy s konkrétními bonusovými úkoly. Za jejich splnění si budete moci odemknout nové skiny pro BD-1.

K dispozici je také mnohem otevřenější možnost Battle Grid. Ta vám představí mřížku, na kterou si můžete rozestavět několik nepřátel - včetně Calova mistra Jaro Tapala nebo temnou verzi Cala samotného - nastavit si lokaci a několik dalších parametrů a následně se do svého vytvořeného zápasu pustit. Ať už proti běžným nepřátelům či samotným bossům.

Meditation Training je exkluzivně dostupný pouze v rámci druhé hlavní novinky dnešní aktualizace - New Journey +. Jak už asi tušíte, ta vám dovolí začít celý příběh hry od začátku, ale ponecháte si všechny sběratelské předměty, včetně vyrabovaných beden, a kosmetické úpravy, ovšem vám zmizí samotné schopnosti, které se budete muset znovu naučit.

Naopak dostanete přístup k novému skinu, inkvizitorské uniformě pro Cala, červenému kyberu krystalu a dvěma novým setům pro váš světelný meč.

Samotná aktualizace také obsahuje pár příjemných změn navíc. Zejména možnost přeskočení QTE momentů, lze vypnout nutnost držet tlačítko pro lezení, interakci za pomoci držení tlačítka lze změnit na pouhé stisknutí a jde nyní i zvětšit text.

Jde rozhodně o pěkný update, který by mohl nejednoho hráče znovu nalákat do hry.