Předplatitelé EA Access a Origin Access mají možnost si krátce před vydáním vyzkoušet většinu her od Electronic Arts. Společnost se ale rozhodla, že se to nebude týkat nové akční adventury od studia Repsawn Entertainment. Desetihodinová trial verze u Star Wars Jedi: Fallen Order nebude dostupná z důvodu obav. Vydavatel se bojí, že by se na internetu objevily spoilery, které by ostatním hráčům zkazily zážitek.

Star Wars Jedi: Fallen Order vychází 15. listopadu/novembra 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Chápete rozhodnutí EA? Na internetu jsou reakce negativní a hráči jsou z této situace zklamáni. Zaznívají také názory, že společnost tak učinila z důvodu absence multiplayeru. Star Wars Jedi: Fallen Order je čistě singleplayerovým zážitkem a desetihodinový trial by byl v tomto případě až příliš.

U dražšího předplatného Origin Access Premier se Star Wars Jedi: Fallen Order odemkne v pátek, tedy v den vydání. Uvidíme, zda později bude trial verze dostupná pro základní předplatné. Kupříkladu jen s částí příběhu.

Na recenze Star Wars Jedi: Fallen Order končí embargo v pátek v šest hodin ráno našeho času. Bohužel hru dostala pouze vybraná média v zahraničí. Recenzi od Indiana očekávejte později. Z preview verze byli novináři nadšeni. Více zde.