Pokud hledáte hru, u které můžete po těžkém dni vypnout, tak by to mohla být Deliver At All Costs. Jde o bláznivou akční závodní hru, ve které má váš život menší cenu než doručení zásilky.

Deliver At All Costs se odehrává ve fiktivním roce 1959, v éře rock'n'rollu, pestrých barev a všudypřítomného strachu z jaderné války. Tady se ujmete role Winstona Greena, drsného kurýra s temnou minulostí a nepředvídatelnou povahou. Aby to byla větší zábava, tak Winston není obyčejný poslíček – rozváží náklad velmi netradičním způsobem a zanechává za sebou zkázu a chaos.

Zásilky budete doručovat ve vysoce zničitelném prostředí rozsáhlého dynamického polootevřeného světa, kde obyvatelé reagují na vaše činy. Jak můžete vidět, budete projíždět budovami, létat v oblacích...

Jen si přitom všem dávejte pozor, abyste nenaštvali obyvatele, ať už řídíte jedno ze svých aut nebo prozkoumáváte svět pěšky. Jinak budou reagovat tím nejnepředvídatelnějším způsobem... Samozřejmě se zapojí také policie. Náklady jsou velmi netradiční, od obřího mávajícího Marlina až po likvidaci velké bomby balancující na hraně výbuchu. Tady nikdy nevíte, co dostanete.

Uprostřed chaosu a destrukce je příběh plný záhad a intrik. „Děj je rozdělej do tří kapitol s řadou výrazných a zapamatovatelných postav. Staňte se svědky Winstonovy cesty, na níž se řítí do hlubin šílenství,“ dodává tisková zpráva.

Deliver At All Costs nemá datum vydání. Ve vývoji je ve studiu Far Out Games za podpory Konami pro PC, PS5 a Xbox Series X/S.