To, že se může každý někdy splést, je jasné, ale občas se z toho stane hit internetu jako právě u politika Khurram Nawaz Gandarpur z Pákistánu. Ten na svém twitter účtu sdílel video jistého youtubera, který si ve hře GTA V lítal s letadlem a v jednu chvíli se jen o kousek vyhnul střetu se cisternou. Okomentoval to s plnou vážností jako "zázrak" a tomu že se předešlo ohromné katastrofě jen díky pilotovi. 

Ale jak už jsem zmínil. Celé video je ze hry GTA V, takže se o zázrak tak nějak nejednalo a "katastrofě" zabránil jen kluk sedící za PC. Lidé si toho samozřejmě hned všimli a z politika si dělají srandu. Politik následně video vymazal, ale bohužel pro něj bylo již příliš pozdě

Že si lidi v poslední době pletou hry s realitou, to se není čemu divit na jednu stranu. Grafika za posledních pár let šla hodně dopředu. Takové GTA V vydané už v roce 2013 je na tom na svůj věk stále hodně dobře. 

O tom může například své mluvit i ruská televize, která během bojů v Sýrii použila záběry z české hry Arma 3 a byla přesvědčená o tom, že se jedná o realitu. Zkrátka mýlit se může každý, ale je lepší si to pro příště ověřit mnohem líp, když už chcete mluvit o zázraku.